zondag 8 april 2012

Wedstrijdkalender AVA'70 voor 2012

Wedstrijden AVA '70 2012
Maandag 30 april: Koninginneloop
Zaterdag 2 juni: Gerard Tebroke Memorialloop (*)
Donderdag 21 juni: 10e Intratuinloop (**)
Dinsdag 10 juli: Walfortloop
Dinsdag 24 juli: Zomeravondloop
Dinsdag 14 augustus: De Twee Bruggenloop (***)
Zaterdag 8 september: Kramp Run
Zaterdag 3 november: Boekelder Crosscompetitie
Zaterdag 10 november: Boekelder Crosscompetitie
Zaterdag 17 november: Boekelder Crosscompetitie
Zaterdag 24 november: Boekelder Crosscompetitie
(*) De organisatie van de Gerard Tebroke Memorialloop is uitgebreid met een aantal nieuwe gezichten. De wedstrijd krijgt in 2012 een ander gezicht met een nieuw parcours en nieuwe programma-onderdelen. Daarnaast vinden de start en finish plaats op de markt in het centrum van Aalten.
(**) De Intratuinloop vindt in 2012 voor de 10e keer plaats. Reden voor eigenaar Willy Heinen van Intratuin Bredevoort, om er een speciale editie van te willen maken. Uiteraard zal ook AVA`70 de jubileumwedstrijd niet ongemerkt voorbij laten gaan. De Intratuinloop kon zich de laatste jaren al verheugen in een groot deelnemersveld en ook de jubileumeditie is dit het gezamenlijke uitgangspunt!
(***) Nieuw op de wedstrijdkalender van 2012 is de Twee Bruggenloop op dinsdag 14 augustus. AVA`70 liep al langer met het plan rond, om de serie Zomeravondlopen uit te breiden. Er werd contact gezocht met vakantiepark de Twee Bruggen, die enthousiast reageerden op de ideeën. De accommodatie van het vakantiepark is bijzonder geschikt voor een hardloopevenement. AVA`70 de Twee Bruggen zien voldoende mogelijkheden, om er een leuke wedstrijd van te maken!

2 opmerkingen:

Geert zei

Toch mooi 11 wedstrijden in één jaar op de wedstrijdkalender van AVA'70. Dat is niet verkeerd en lekker dicht bij huis.

Rob zei

Dit is inderdaad heel leuk is dit ooit in de geschiedenis van ava 70 eerder voor gekomen Geert(je hebt wel gelijk lekker dichtbij en zelfs nog een op mijn echte verjaardag).