maandag 12 december 2022

Track&Field Nieuwjaarszakken in een gloednieuw jasje!

De nieuwjaarszakken worden geleverd in prachtige AVA'-blauwe papieren zakken!

Alles wordt duurder? Dacht het niet! De Track & Field-nieuwjaarszakken zijn terug en zoals jullie gewend zijn gewoon voor twee eurootjes. Is er dan niks veranderd? Nou, wel degelijk. Om een steentje bij te dragen aan een betere wereld, vervangen wij dit jaar de plastic puntzakken voor prachtige AVA-blauwe papieren zakken. Uiteraard kost dit een lieve duit, maar een groep geweldige sponsoren maken het mogelijk om deze investering te doen. Het is niet alleen beter voor het milieu, het ziet er ook nog eens piekfijn uit!

De inhoud van de zakken is onverminderd goed. Om wat variatie aan te brengen, vullen wij de ‘normale’ zakken met drie verschillende combinaties van snoep, chips en koek. Natuurlijk hebben wij dit jaar ook weer peuterzakken, deze zijn nog wat meer toegespitst op de doelgroep. Met deze veranderingen hopen wij jullie - en voornamelijk de kinderen - weer fantastisch te bedienen.

Het bezorgen van zakken laten we dit jaar om logistieke redenen achterwege, wel zullen er wat meer verkoopmomenten zijn en uiteraard kun je met jouw verkoper ‘bezorg-afspraken’ maken, wij hopen op jullie begrip.

Omdat de kosten dit jaar wat toenemen en de winst per zak daalt, hopen we op een overweldigende verkoop, wij zijn de beroerdste niet, een vrije gift is ook meer dan welkom. Zoals ieder jaar wordt de volledige opbrengst besteed aan het T&F-trainingskamp in mei. Wij helpen jullie met een prachtige zak, helpen jullie ons ook?!

Bestellen kan via de T&F-leden of via ons mailadres: snoepzakkenava70@gmail.com Wij gaan weer knall!en!

Geen opmerkingen: