dinsdag 27 december 2022

Aankondiging van de 15e Late Kerst, te vroege Nieuwjaarsloop

Een collage van de vorige edities 

Op woensdag 28 december a.s. vindt de 15e editie plaats van de Late Kerst, Vroege Nieuwjaarsloop. De traditionele hardloopactiviteit vormt jaarlijks een sportief breekpunt tussen de verschillende feestdagen, waarbij de nodige calorieën naar binnen worden gewerkt en de passiviteit vaak zegeviert.

Dit jaar is de start en de finish bij de familie Derksen aan de Blekkinkhofweg 17 - 7108 AL - in het Woold bij Winterswijk en Henk Mengers heeft de route uitgezet. Er wordt een afwisselend parcours gelopen door het mooie buitengebied van deze buurtschap. Er zijn 2 afstanden, namelijk 8 en 12 kilometer, en de snelheid waarin wordt gelopen zal rond de 6.15 minuten per kilometer liggen. Iedereen kan hier aan mee doen.

We vertrekken om 9.15 uur op de fiets vanaf het clubgebouw van AVA’70 en starten om klokslag 10.00 uur. Geef je snel op en geniet van dit mooie tussendoortje.

Deelnemers: 1.Henk Mengers, 2.Geert Wevers, 3 t/m 12 atleten vrijdagmorgengroep Zandlopers, 13.Theo Stronks, 14.Vera Meinen, 15.Andre Bruil, 16.Angelique Vrijdag, 17.Tom van Beusekom, 18.Paula Verwaaijen, 19.Linda Scholten, 20.Gerjo Wevers, 21.Frank Roos, 22.Rik Delsing, 23.Andre Balke, 24.Dennis ter Veldhuis, 25.Gerdy Hoornenborg, 26.Wim Rensink, 27.Marion Doornink, 28.Andre Bleumink, 29.Jos Rave, 30.Bianca Piek, 31.Bianca Eekelder, 32.Linda de Vries, 33.Rinke ter Haar

Daarnaast is op zondag 1 januari 2023 de traditionele Nieuwjaarsloop. Een rondje van ongeveer 10 kilometer door Bredevoort met de mogelijkheid voor een Nieuwjaarsduik in de Slingeplas. Vertrek om 11.00 uur bij Geert Wevers, opgeven hiervoor is niet nodig.

11 opmerkingen:

theo stronks zei

Ik loop graag mee.

Wouter Burgwal zei

Hoi, ik wil ook graag meelopen. Is het ok dat ik vanuit huis naar 't woold ga?

Geert zei

Ja dat is prima Wouter, leuk dat je mee loopt!

Anoniem zei

Hallo Geert, ik loop en fiets graag mee. Gr. Vera Meinen

Anoniem zei

Ben er 28 dec bij

Gr.
André Bruil

Wouter Burgwal zei

Hoi Geert, ik moet mij tocj helaas afmelden ivm ziekte.

Geert zei

Beterschap gewenst Wouter

Anoniem zei

Graag loop ik mee woensdag mvg Jos rave

Anoniem zei

Ik loop ook graag mee morgen , kan het nog?

Anoniem zei

Groetjes Bianca Piek

Anoniem zei

Hallo Bianca en ik willen graag mee lopen morgen we gaan met de auto naar de startplek.
Groet Linda de vries