zondag 15 januari 2023

Aankondiging van de Winterboslopen in Beek

De flyer van de Winterboslopen

Stichting Omloop Beek afgekort S.O.B organiseert 22 januari, 29 januari en 5 februari 2023 de Winterbosloop in Beek Montferland. We beginnen de laatste 2 zondagen van januari en de 1e zondag van februari met de Beekse winterbosloop. 

De deelnemers starten  vanaf het grasveld nabij uitspanning t Peeske. Hier is de start en vind ook  de tijdswaarneming door middel van chip en fotofinish. Het parcours van de Beekse winterbosloop gaat door de Montferlandse bossen  en  is onverhard en gaat over heuvelachtig terrein. 

De winterbosloop worden  3 zondagen achter elkaar gehouden, waardoor er elke zondag een prijsuitreiking wordt gehouden voor de senioren. Er bestaat geen eindklassement meer voor de senioren. 

Dit geldt niet voor de jeugd. Hier geldt nog steeds dat de 2 beste tijden meetellen voor het eindklassement. De prijsuitreiking vind op de laatste zondag na de betreffende wedstrijd plaats, waarvan de 2 beste tijden tellen mee voor het eindklassement.

Starttijden zijn:  
1km 09.00 uur.
2 km 09.15 uur.
5 km 09.45 uur.
10 km 10.30 uur.

Na inschrijven is mogelijk vanaf 8 uur op de dag van de loop. Voor inschrijving is geopend. Voor meer info zie www.sob-beek.nl

Geen opmerkingen: