zaterdag 14 januari 2023

Wie gaat er mee naar de Circuit Run in Zandvoort?

Parcourskaart

Lijkt het je leuk om mee te doen aan een gezellige  hardlooprace op en rond het Zandvoorste Circuit? Met een indrukwekkende start in de pitstraat waar normaliter de F1 bolides worden klaargestoomd voor hun Grand Prix? Lees dan snel verder!

Op zondag 26 maart 2023 wordt in Zandvoort de jaarlijkse circuit-run gehouden, zie link organisatie

Vorig jaar zijn Jelle Hubers en Leon Veldhuis vanuit de Achterhoek afgereisd om aan dit indrukwekkende evenement deel te nemen (zie verslag 2022).

Wellicht zijn er meerdere Aaltense hardlopers, al dan niet Avajanen, geïnteresseerd in dit bijzondere evenement. Dat zou natuurlijk wel extra gezellig zijn! Er zijn verschillende afstanden die gelopen kunnen worden, te weten: 4 km =  1 ronde over het circuit, 12 km = een ronde over het circuit + een stuk strand + een lus door het centrum van Zandvoort, 10 mijl (16,1 km) = vergelijkbaar met de 12 km + een extra lus strand/duin. Voor ieder niveau dus een leuke uitdaging.

De trein is gezien de beperkte bereikbaarheid en parkeergelegenheid in en rond Zandvoort een handige manier van reizen gebleken, dus dat is ook voor dit jaar het voorstel.

Heb je interesse om mee te gaan? Meld je dan even aan. Dat kan onder het stukje of via leonveldhuis@hotmail.com

Wie weet kunnen we samen met een clubje Achterhoekers van start gaan bij deze unieke run.

Deelnemers: 01.Leon Veldhuis, 02.Jelle Hubers

Geen opmerkingen: