dinsdag 22 augustus 2023

Wetenswaardigheden 5e King/Queen of the Beeklaan

Een felle strijd op de Beeklaan, opgeven kan nog tot en met donderdag

De strijd op de Beeklaan is aanstaande: zaterdagavond 26 augustus zal de Beeklaan meedogenloos bepalen wie zich een jaar lang de Queen of de King of the Beeklaan mag noemen.

Programma:

Wanneer: zaterdag 26 augustus 2023

Strijd-arena: Beeklaanbult, 250 lang, 3,1% stijging

Inschrijving: Tot donderdagavond 24 augustus 2023 (via mail, app, pb, telefoon, weblog Geert Wevers). De deelname is gratis!

Verzamelen: Tussen 18.40 en 18.55 uur op Hofstraat 20, kantoor Rinke ter Haar Architectuur

Loting: 19.00 - 19.30 uur

Warming-up: Gezamenlijk lopen we om 19.30 uur richting de Beeklaan, tassen en jassen kunnen op kantoor blijven

Beeklaanrace: Start rond 20.00 uur

Huldiging: Huldiging van de Queen en de King om ca. 21.45 – 22.00 uur, Hofstraat 20

Afpilsen: 22.00 uur tot 01.00 uur, Hofstraat 20

Let op: Het kan zijn dat je de loting niet kunt halen, door bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd op de middag. Geen punt, geen reden om je niet op te geven: als je om 20.00 uur maar bij de Beeklaan bent. Geef je dit dan wel even door aan de organisatie?

Je kunt je nog opgeven, tot en met donderdagavond 24 augustus 18.00 uur. Dan gaan we een schema maken dat we tijdens de loting in gaan vullen.

Meedoen met de King of Queen of the Beeklaan lijkt natuurlijk hartstikke eng. Is het niet, het is een prachtige ervaring. Een tikkie buiten je comfortzone wellicht, maar een onvergetelijke ervaring. En dergelijke ervaringen blijven het langste hangen, toch? Kom, we gaan herinneringen maken!

Je denkt natuurlijk dat je geen kans hebt. Maar er is altijd kans. Stel, je loot tegen mij, een 52-jarige man. Niks te soepel meer, midlife crisis, beste tijd gehad. Die strijd win je dus. Met gemak. En stel, Geert W loot tegen Theo S, 2 vlotte 60+’ers. Wel vlot, maar niet op de eerste 220 m meer. Geert, de razendsnelle rechtsbuiten van weleer, is nu – zeg maar - meer een genieter. En Theo, de marathon-matador, zal strijden voor wat ie waard is, maar op de korte afstand is hij te pakken. Stel, je loot de 2e ronde tegen een van deze 60+’ers, tegen deze helden. Dan zijn er kansen zou je toch zeggen? En zo zou je zomaar de 3e ronde in kunnen rollen. En daar tref je misschien een uitgewoonde jonge sprinter die geen papa meer kan zeggen. Dan komt ook de 4e ronde in het zicht… Begint het al te kriebelen?

Normaal gesproken zou ik zeggen “opgeven is geen optie”, maar in dit geval zeg ik juist: geef je op! Wees erbij! Zoals gezegd opgeven kan tot donderdag 24 augustus 18.00 uur. Dit kan bij Geert, via deze site, of bij mij (06 12939680). Na de strijd lekker samen afpilsen, kost niks, de koelwagen is besteld!

Sportieve groet,

Organisatie King/Queen of the Beeklaan

Geen opmerkingen: