zaterdag 5 december 2015

Uitnodiging voor twee trailweekends in 2016

Trail de Semois (2011), voor veel atleten hun eerste trail
Henrie Drenthel heeft twee trails voor 2016 op de planning staan. Het betreft de al eerder gelopen Trefle a Quatre Feuilles (Klavertje Vier) in Olne (Belgie) en de Keufelkopf Ultra Trail in Reichweiler (Duitsland). Klik voor eerdere verslagen op de volgende links (Olne en Reichweiler).

Olne is zondag 17 januari 2016 zie link 

Het idee is hier om zaterdagmiddag 16 januari te vertrekken en te overnachten en ontbijten in het kasteel Wegimont, wat we een paar jaar geleden ook gedaan hebben. Logies met ontbijt kost ca. € 15,- + € 4,- = € 19,-. ’s Avonds gezamenlijk eten bij de plaatselijke pizzeria. De start is zondag om 10.00 uur en je kunt daar zelf kiezen hoeveel rondjes je loopt in de vorm van een klavertje 4. Dus 12-23-33-42 km zijn de mogelijkheden en je mag onderweg zelf beslissen wat je doet. Eind van de middag is het weer terug naar Aalten.

Deelnemers: 1.Henrie Drenthel, 2.Yvette Heusinkveld, 3.Linda van Dijk, 4.Eric Hoogerbrug, 5.Lars Hoogerbrug, 6.Andre Bleumink, 7.Angelique Vrijdag

Keufelskopf is zaterdag 14 mei 2016 zie link 

Dit is het Pinksterweekend en om voor een ieder wat keuze mogelijkheden voor het thuisfront in te bouwen is het vertrek op vrijdag de 13de (!) en zondags weer terug zodat iedereen de zondagnamiddag/avond en de maandag nog tot zijn/haar beschikking heeft. We kunnen hier kosteloos overnachten bij de voetbalvereniging en zullen moeten kijken wat we aan tenten/caravans/campers oid mee gaan nemen, afhankelijk van de deelname. Met de organisator ter plekke kan ik regelen dat we vrijdagavond deel kunnen nemen aan een voor ons te organiseren Pastaparty. 

Zaterdags is er een start om 6.00 en 9.00 uur (afhankelijk van de afstand) en het idee is om na afloop lekker met z’n alle te BBQ-en met een welverdiend drankje erbij. Douche-was-kleedgelegenheid is zoals gezegd bij de voetbalclub. Na het ontbijt zondagmorgen breken we op en gaan we terug naar de heimat. Kosten zijn afhankelijk van welke afstand je wilt lopen maar omdat de huisvesting gratis is gaat dat flink meevallen. O ja, dan het lopen nog. Dat kan hier over 22-46-85 km. Waarbij de 22 km echt een aanrader is om eens een keer aan het trailen in het buitenland te ruiken (misschien leuk om een linkje naar het verslag en foto’s van de Semois er bij te zetten). De 46 km kan eventueel ook als estafette gelopen worden waarbij de eerste loper er 24 km doet en de tweede de lus van 22 km.

Mocht je na het lezen van bovenstaande zin hebben om eens een keer wat anders te proberen, aarzel niet en geef je op bij mij (henrie@3dnb.nl). Ook voor al je vragen natuurlijk.

Met vriendelijke groeten,

Henrie Drenthel