zaterdag 4 maart 2017

Uitnodiging voor de Halve Marathon van Utrecht

Het parcours van de halve marathon
In 2016 heb ik mee gedaan aan de halve marathon van Utrecht en ik ben van plan om op zondag 19 maart 2017 weer aan de start te staan. Het parcours van de Utrecht Science Park Marathon bestaat uit twee ronden, de halve marathon lopers lopen dit parcours één keer. Vanaf de start op het Science Park op de Uithof loopt het parcours door het centrum van Utrecht via de Maliebaan, Singels en de Dom. Daarna wordt koers gezet richting de natuur aan de Oostzijde van de stad. De Gemeente Bunnik wordt doorkruist om de ronde te eindigen op de Uithof. 

Voor de marathon worden er pacers ingezet. De snelste pacer finisht op 2:45 uur. Voor ieder kwartier later zijn er ook pacers. Dus 3:00, 3:15 uur enzovoort, de langzaamste pacer loopt een tempo waarbij gefinisht wordt op 4:45 uur. Ook met de halve marathon kun je dus met een pacer mee lopen om een bepaalde tijd neer te zetten.

De start van beide afstanden is om 12.15 uur. Ik ga er met de trein naar toe en vanaf het station Utrecht Centraal lopen er gratis bussen naar sporthal Olympos. Vanaf de sporthal is het 900 meter lopen naar de start en ook deze afstand kun je zelfs met de bus overbruggen

Wie heeft er zin om deze dag mee naar Utrecht te gaan? Laat het me even weten en schrijf je zelf wel in, het kan nog steeds.

Deelnemers: 1.Geert Wevers, 2.Luuk te Brake, 3.Mark Geesink, 4.Hugo Rensink, 5.Rob van der Donk, 6.Erwin Wamelink, 7.Cindy Brusse, 8.Denise van der Donk, 9.Joke Balke, 10.Maria Griffioen, 11.Andre Balke, 12.Marloes Wensink, 13.Wim Brinkman 

programma

inschrijven

site organisatie

We maken er een mooie sportdag van en vertrekken om 8.00 uur vanaf het station in Aalten.

4 opmerkingen:

Denise Eskes zei

Hoi, ik heb me zojuist ook ingeschreven voor de 21,1 km. Gr. Denise

Geert zei

Ik heb me ook ingeschreven!

André Balke zei

Ik heb me vandaag ook ingeschreven voor de halve marathon van Utrecht. Nog 8 weken te gaan.

Marloes Wensink zei

Ik doe ook mee met de halve! Groetjes Marloes