zaterdag 25 maart 2017

Uitnodiging voor een Smokkeltocht in Aalten op 25 maart

Zaterdag 25 maart 2017 - 19.30 uur
Op zaterdagavond 25 Maart 2017 organiseren André Balke en Peter Baten (Alias "Schorre Piet") een “Smokkel” loop. Deze smokkeltocht gaat over unieke Kommiezenpaden op de grens van Nederland en Duitsland, tussen Aalten, IJzerlo en Bocholt. Schorre Piet, smokkelaar van het eerste uur, zal ons begeleiden en met de duisternis zal een hoofdlampje geen overbodige luxe zijn.

Smokkelen is eigenlijk iets uit een ver verleden maar met deze route krijg je de kans om weer eens wat dingetjes uit die goede oude tijd op te doen. Bij terugkomst van deze ruige, avontuurlijke, vol spanning en sensationele loop, kan er onder het genot van een hapje en een drankje gezellig worden nagepraat en mag je vertellen hoe jij de smokkeltocht hebt ervaren.

De smokkeltocht gaat onder alle weersomstandigheden door, hevig onweer uitgezonderd. We verwachten iedereen bij de familie Balke op ’t Slaa 75 in Aalten. Om 19.30 uur begint de donkere en duistere duurloop van bijna 13 kilometer in een tempo van ongeveer 6 minuten per kilometer. De gehele avond is voor eigen risico. Wil je graag meelopen geef je dan even op via deze site of facebook.

Deelnemers: 1.Andre Balke, 2.Peter Baten, 3.Ingrid van Zolingen, 4.Erwin Wamelink, 5.Anita Roos, 6.Linda Scholten, 7.Henrie Drenthel, 8.Rianne Fokkers, 9.Linda de Vries?, 10.Henk Lammers

3 opmerkingen:

Unknown zei

Laat morgen effe weten of ik oppas heb kunnen regelen maar wil graag mee lopen.

Henk Lammers zei

Loop ook mee !

Unknown zei

Ja oppas gelukt ben erbij