zondag 20 november 2016

AVA'70 ontvangt cheque Nuon clubcompetitie, TV zender SBS 6 te gast bij prijsuitreiking

Een bloemetje voor aanjaagster Gerdie Duenk is een terechte beloning (foto Nathan Posthumus)
Een ware vloedgolf aan complimenten en felicitaties mocht AVA`70 de afgelopen week in ontvangst nemen, na de bekendmaking dat de club de hoofdprijs bij de NUON Clubcompetitie in de wacht had weten te slepen. De winst kan vooral worden toegeschreven aan de geweldige betrokkenheid van de leden bij de vereniging en de gunfactor, die AVA`70 de afgelopen jaren heeft weten te “veroveren” in Aalten en verre, verre omgeving.

De NUON heeft tijdens  de campagne van de clubcompetitie AVA`70 nauwlettend gevolgd en was daar blijkbaar zo van onder de indruk, dat de organisatie nog een extra attentie in petto heeft. De opnames voor Piets Weerbericht zullen zondag 27 november a.s. plaatsvinden bij AVA`70 en dat is natuurlijk een prachtig leuke beloning voor alle activiteiten, die er tijdens de NUON Clubcompetitie zijn georganiseerd.

Het programma ziet er  globaal als volgt uit:
17.00 uur: Clubhuis open
17.30 uur: Overhandiging cheque NUON Clubcompetitie
18.00 uur: Opnames Piets Weerbericht (SBS 6)
18.30 uur: Gezellige nazit

We roepen zoveel mogelijk leden op om aanwezig te zijn bij deze bijzondere gelegenheid. Uiteraard is de DRESSCODE: GEEL. Natuurlijk zijn ook familieleden, supporters, sponsors en andere belangstellenden van harte welkom. Tijdens de uitreiking van de cheque wordt er een foto gemaakt, die in alle huis aan huis-bladen in Gelderland zal worden afgedrukt in de week van 5 december a.s. Dit is natuurlijk een geweldige promotie van AVA`70 in de provincie! Dus hoe geler, hoe beter……….  

Ter kennisgeving:
Mensen, die om welke reden dan ook, niet in beeld wensen te komen, zijn hier zelf verantwoordelijk voor. Zowel NUON als ook SBS 6 hebben schriftelijk laten weten dat beide instanties hiervoor niet aansprakelijk gesteld kunnen worden. We gaan er met zijn allen een prachtig feestje van maken en heel Nederland laten zien, dat we tot één van de gezelligste clubs van de regio gerekend mogen worden!!! (FR)
Zondag 27 november 18.00 uur: Opnames Piets Weerbericht (SBS 6)

Geen opmerkingen: