donderdag 15 juni 2017

Kids-editie 2017: de OWM Achterhoek jeugdzwemloop - deel 5

Ben jij een bikkel?
Zondag 18 juni 2017 vindt de 2e GUV Triathlon in Bredevoort plaats, een wedstrijd die georganiseerd wordt door wielerclub de Peddelaars, zwemvereniging Natare en atletiekvereniging AVA'70. De komende dagen worden er artikelen op de site geplaatst uit de Triathlon krant. In grote delen van Aalten, Oost Gelre en Winterswijk wordt deze week de krant huis aan huis verspreidt.

In 2016 werd de organisatie direct na het evenement veelvuldig gevraagd om de volgende keer ook iets te organiseren voor kinderen. En daar is gehoor aan gegeven in de vorm van een jeugdzwemloop die bestaat uit 200 meter zwemmen en 2,5 km hardlopen. Het fietsen blijft voor deze groep, vanwege praktische bezwaren op het parcours, achterwege. Kinderen van 8 tot 14 jaar mogen meedoen, mits in het bezit van een zwemdiploma. 

Zondag 18 juni om 9:45 uur klinkt het startschot voor de OWM Achterhoek jeugdzwemloop die gesponsord wordt door verzekeraar OWM. Wil jij ook meedoen? Voorinschrijven is al mogelijk via de website www.triathlonaalten.nl. Zolang het maximum aantal deelnemers niet bereikt is, zal het ook mogelijk zijn om op de dag zelf in te schrijven. Dit kan tot 9:00 uur. 

Geen opmerkingen: