donderdag 1 juni 2017

AVA'70 atleten beklimmen d'Alp Huez

Het team van de Regenboog met helemaal links Ronald en Gerry Prigge
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

AVA'70 atleet Gerrit Dijkslag liep de berg maar liefst drie keer hard naar boven. Gerry Prigge, wandelde met haar schoonmoeder in 5.49 uur deze afstand en haar man Ronald ging twee keer (in 1.50 en 2.01 uur) met de fiets de berg op. Wat een geweldige prestaties van deze Aaltenaren.

De vierde keer zijn Gerrit en de overige deelnemers wegens noodweer en een ernstig motorongeluk van de berg gehaald.

1 opmerking:

Gerrit zei

Ik heb tot bocht zeven mogen lopen die vierde keer, toen werd het onverantwoord. Na 1,5 uur kleumen in een tentje met een stukje warme folie om werden we met busjes opgehaald en naar boven gebracht waar ik eindelijk droge kleren aan kon trekken. Die vierde keer is uiteraard vrijdag wel afgemaakt! :) Wat heb ik een fantastische week gehad!