donderdag 7 maart 2019

De Track & Field Run mag je niet missen!

Concentratie voor de start van de estafette
Flitsend, jong, snel, spectaculair, sensationeel en ontzettend gezellig! De eerste Ava’70-wedstrijd van 2019 staat komende zaterdag op het programma. De Track & Field Run is vier jaar geleden door de jonge atleten van het T&F-team, onderdeel van Ava’70, in het leven geroepen. Hoewel het evenement in eerste instantie alleen was bedoeld als sponsorloop voor het jaarlijkse trainingskamp, is het inmiddels uitgegroeid tot een spraakmakende wedstrijd.

Om 13:00 uur klinkt zaterdag het eerste startschot. Dan worden de jongste talenten weggeschoten voor de Rinke ter Haar Architectuur 1 KM, niet veel later gaat de oudere jeugd van start voor de 2 kilometer. Na de prijsuitreiking zijn de senioren aan de beurt. Om 13:45 uur wordt het spectaculaire crossparcours benut door de heren en dames van de Fiat Winkelhorst SprintCross. Normaal gesproken krijgen senioren nooit de kans om minder dan 5 kilometer te lopen tijdens een wegwedstrijd, bij de Track & Field Run is dat anders. De Die Laufprofis Ingenfeld / Weier 5 KM Run start om 14:00 uur. Zij lopen een mooie ronde door het buitengebied van Aalten.

Geweldig sluitstuk
Traditiegetrouw sluit de Track & Field Run af met de Erwin Wamelink Text-Press Jeugdestafette en de Jansen Eupe Schilderwerken Cross-Estafette. Zowel de jeugd als de senioren lopen 4x500 meter. Maak een team met vrienden, familie, klasgenoten of collega’s en geniet met volle teugen van dit prachtige onderdeel! De hele middag staat de muziek op standje ‘volle bak’, worden er pannenkoeken en taarten gebakken, spreekt spraakwaterval Dirk Vreman het gebeuren aan elkaar en ontvangen alle deelnemers een schitterend herinnering (bron)

Inschrijven of meer weten: www.ava’70.nl

Geen opmerkingen: