donderdag 27 oktober 2016

AVA'70 in finale Nuon Clubcompetitie

Als je goed kijkt is zelfs premier Mark Rutte bezig om zijn stem uit te brengen voor AVA'70 
AVA`70 is geselecteerd voor de finale van de Nuon Clubcompetitie 2016. Hiermee kan de vereniging 10.000 euro winnen om te investeren in energie besparing. AVA`70 roept alle leden op, om te stemmen via nuon.nl/club. Niet leden of leden van buurtverenigingen zijn natuurlijk ook van harte welkom om te stemmen op AVA'70.

De clubcompetitie is een wedstrijd voor amateurclubs. Energievereniging Nuon helpt sportverenigingen hiermee om hun energierekening te verlagen. AVA`70 heeft zich aangemeld met het project: “Atletiek, de zon en NUON geven energie. AVA`70 wil 60 zonnepanelen op het dak van het clubhuis realiseren en hoopt met dit duurzame project de energienota aanzienlijk terug te brengen.

De jury van de Nuon Clubcompetitie bestaat uit hockey-international Naomi van As, sportjournalist Toine van Peperstraten, Algemeen directeur van Nuon Peter Smink en twee energieadviseurs. Ze hebben alle inzendingen beoordeeld en het project van AVA`70 geselecteerd voor de finale. De negen clubs met de meeste publieksstemmen winnen uiteindelijk de Nuon Clubcompetitie.

Iedereen kan tot woensdag 16 november stemmen op AVA`70 via nuon.nl/club. Ga vervolgens op het vlaggetje staan op de landkaart, waardoor het project van AVA`70 in beeld komt en breng je stem uit. De winnaars worden op 17 november bekend gemaakt. Stem op AVA`70 en gebruik alle mailadressen die er in jullie huishouden zijn. Deel het bericht, vraag vrienden, buren, kennissen, collega`s, familieleden, werknemers en steun onze inzending!!!

2 opmerkingen:

Gerdie Duenk zei

Iedereen zijn whatsapp contacten een linkje sturen zodat er gelijk gestemd kan worden

André Bleumink zei

Je kunt meerdere stemmen uitbrengen als je bijvoorbeeld zowel via telefoon, Ipad en laptop stemt... Mijn 3 stemmen hebben ze ;-)