zaterdag 5 november 2011

Henk Lammers komt te laat aan de start in Aalten

Henk Lammers, ondanks een late start toch een mooie 1:15:11 op de 15 kilometer
De Winterswijkse atleet Henk Lammers is al decennia deelnemer aan de crosslopen in Aalten. Op die lopen zijn vaak dezelfde gezichten te zien en klinkt elk jaar dezelfde muziek uit de speakers, alleen was dit jaar de start van de 15 kilometer vervroegd. Die afstand begon gelijk met de 5 kilometer.

U voelt hem al aankomen: Lammers hoorde bij het inlopen van een clubgenoot van Archeus dat hij al lang en breed vol aan de bak had moeten zijn. Hij spoedde zich naar de start, begon met zes minuten achterstand en haalde vier lopers in. Komende zaterdag zal de starter er ongetwijfeld op toezien of Lammers bij de 15 kilometer aan de start staat (bron:de Gelderlander).

8 opmerkingen:

Geert zei

Henk, zaterdag half twee is de start!

Gerrit zei

Van die 1:15 gaan eigenlijk dus nog 6 minuten vanaf.

Geert zei

Ja, volgens mij wel Gerrit. Dus Henk heeft eigenlijk rond de 1:09 uur gelopen!

Henk Lammers zei

Volgende keer zal ik proberen iets minder moeilijk te kijken wanneer ik word gefotografeerd. Dit is natuurlijk geen beste reclame in het nieuwe tenue van onze club.

De nettotijd was overigens 1.08.52

Gerrit zei

Ik weet nu hoe je je voelde Henk, de adrenaline stroomt nu nog door mijn lichaam. Voorop gesteld, het is mijn eigen schuld, maar ik ben bij AVA niet gewend dat ze starten voordat de laatste van de vorige afstand binnen is en voor de 5 en 15km werden de atleten binnen nog gewaarschuwd dat de start aanstaande was. Gebeurde voor de 10km niet. Maar ja, te laat is te laat.

Geert zei

Hoeveel tijd heeft het je gekost Gerrit?

Henk Lammers zei

Ik vermoed, exact 51 seconden, of niet Gerrit? Ha ha

Gerrit zei

Minsten Henk!

Ik weet het eingenlijk niet, weet wel dat ik achteraf gezien het gat met Gerton te snel dicht heb gelopen, maar ik voelde me zo opgefokt......

30 tot 40 seconden schat ik.