zaterdag 12 september 2015

Estinea Running Team in actie bij Kramp Run in Varsseveld

Het team van Estinea
Zaterdag 12 september jl. vond in Varsseveld de 5e editie plaats van de Kramprun. Aan het populaire hardloopevenement namen bij de wedstrijd over 5 kilometer maar liefst 800 atleten en atletes deel, waaronder 9 lopers van het Estinea Running Teams.

Om half 6 viel het startschot en kwam het enorme peloton in beweging en slingerde zich als een veelkleurig lint door het centrum richting de hallen van hoofdsponsor van de wedstrijd. Bij de eerste doorkomst was Wim Jentink de eerste die passeerde, gevolgd door Geert Wevers en Rob Elijzen. Na 5 kilometer bleek Wim Jentink de snelste troef van Estinea en klokte een uitstekende tijd net onder de 20 minuten. Al snel kwamen ook de overige sportievelingen van Estinea binnen en leverden stuk voor stuk een uitstekende prestatie. Het viertal cliënten  Rob, Jelle, Tim en Florian scoorden een prima eindtijd als kwartet in de bedrijvenloop, waarvoor Estinea hen had ingeschreven.

Uitslag Kramprun: Wim Jentink: 19,54 minuten, Geert Wevers: 20,14 min, Rob Elijzen: 24,14 min, Lobke Wessels 27,43 min, Jelle Hubers: 28,27 min, Florian van Heerde: 32,34 min, Karina Prinzen: 32,50 min, Tim Jentink: 34,31 min, Ilona van Pluur: 40,15 min, Michel Eenink: 41,02 min.

Vrijdag 25 september a.s. zullen 2 teams van Estinea in actie komen tijdens de Zorgmarathon in Papendal. De verwachtingen zijn hooggespannen, want in 2014 pakte Estinea immers de hoofdprijs en natuurlijk zal er geprobeerd worden om dit huzarenstukje te herhalen. De concurrentie is echter erg groot, dus daar ligt een enorme uitdaging!

In december wordt de laatste wedstrijd van het jaar gelopen, waar het Estinea Running Team zich van haar beste en sportieve kant zal laten zien.

Binnenkort zal over de Montferlandrun meer informatie worden bekend gemaakt. We hopen dat er een mooi aantal cliënten, vrijwilligers en begeleiders in actie zullen komen bij deze prachtige wedstrijd in `s Heerenberg!

Geen opmerkingen: