vrijdag 11 september 2015

Road to Marathon van Rotterdam 2016 - deel 4

Katja en Bjorn Demkes
Katja en Björn Demkes doen in april 2016 mee aan de Marathon van Rotterdam en trainen op een schema van Greg van Hest. Via dit blog geven ze iedere maand een update van hun ervaringen en vorderingen, vandaag deel 4.

De trainingen lopen voorspoedig. We pakken nog een wedstrijd mee in Hamminklen op 23 augustus. Hier kunnen we gelijk zien hoe de vorm is. De vorm is goed. Ook lopen we bij deze wedstrijd voor het eerst in onze wedstrijdkleding. Toen we dit traject ingingen, hadden we ook het idee om het dan maar wat professioneler aan te pakken. Sponsors zoeken welke onze kleding en hardloopschoenen willen bekostigen. 

Uiteindelijk vier sponsoren zover gekregen dat wij nu in deze prachtige outfits en hardloopschoenen mogen rondlopen. Welke sponsoren dit zijn? Kom dat zaterdag bij de Kramprun maar bekijken. Via mijn zwager bij (R&R Textieldrukkerij Lichtenvoorde) hebben we de kleding mooi laten bedrukken. 

Nu mag de Kramprun wel komen. Deze week nog een rustige trainingsweek en dan zaterdag in onze wedstrijdkleding knallen. Het zal een mooie ervaring worden om bij de Toprun mee te mogen doen. We hebben er zin in. 

Succes allemaal bij de Kramprun,

Bjorn en Katja Demkes